Начало Услуги Обекти За нас За контакт newsAbout Us

Фирма “ПЛАНЕКС КОМПЛЕКТ” ООД е създадена през 2000г. През периода на своето развитие дружеството се специализира в изграждането на различни видове електрически инсталации и системи за пренос на глас и данни, като:

  осветителни и силови уредби мълниезащитни и заземителни уредби
системи за автоматизация на дома и офиса
монтиране и насищане на ел.табла
 структурни кабелни системи
телефонни и домофонни системи
  системи за контрол на достъпа и СОТ системи за видеонаблюдение пожароизвестителни системи
озвучителни и оповестителни системи

Във века на високите технологии предлаганите от нас системи са неразделна част от всяка модерна бизнес сграда.

Интернет услуги и комуникации, системи за пожароизвестяване, телефонни и домофонни системи, системи за контрол на достъпа, видеоконферентни системи, системи за сигурност и автоматизация на офиса са технологии, чието приложение изисква висококачествено изграждане, изпълнено по европейски и международни стандарти.

"Планекс Комплект" ООД инвестира в обучение и сертифициране на високо квалифицирани специалисти с цел изпълнение на всички гореспоменати услуги.

През годините на своето развитие “ПЛАНЕКС КОМПЛЕКТ” ООД изгради взаимоотношения и партньорство с водещи фирми и компании, производители и дистрибутори на  ел.материали и апаратура с приложение в индустрията и жилищното строителство.

Към този момент “ПЛАНЕКС КОМПЛЕКТ” ООД разполага с наличен персонал от 55 служители, от които 4-ма технически ръководители, мениджър по качеството и проектант, снабдител, технически сътруднци, офис сътруднци, началник на цех за електрически табла, завеждащ "личен състав" и 45 ел. монтьори.

Екипите на фирмата работят ефективно и съгласувано и се ползват с високо доверие сред своите клиенти.

     Компанията е сертифицирана съгласно Системата за Управление на Качеството ISO 9001:2008 за всички предлагани услуги:


ISO 9001:2008 СЕРТИФИКАТ


tel. +35952603204
fax +35952603243

email: pl_komplekt@abv.bg

web: www.planexcomplect.com
 
 
   
   
 
   
"ПЛАНЕКС КОМПЛЕКТ" ООД е сертифицирана по  Европейският Стандарт за Управление на Качеството ISO 9001:2008  
 

Компанията е редовен член на Камарата на Сторителите в България

 

 
 
   
Ние използваме материали и оборудване на световно известни производители в областта на електроенергетиката и електрообзавеждането.  


2009-05-31
Фирма " Планекс Комплект " ООД е редовен член на Камарата на Строителите в България от 2007 г....още2010-09-25
Фирма "Планекс Комплект" ООД бе одобрена от Агенция по заетостта и финансирана от Европейския съюз за реализиране на проект по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". ...още2010-09-25
"Планекс Комплект" ООД сертифицира свои служители за изграждане и програмиране на системи за комплексна автоматизация на дома и офиса "DOMINA" на италианската фирма "AVE"....още2009-05-31
" Планекс Комплект " ООД благодари на всички свои клиенти и контрагенти, че продължават да търсят услугите на фирмата по време на тежката финансова криза....още2010-09-26
"Планекс Комплект" ООД има сключен договор с Професионална гимназия по електротехника - гр. Варна за прием на стажанти с цел усъвършенстване уменията на младите специалисти....още

Начало | Услуги | Обекти | За нас | За контакт
© Copyright Planex Complect Ltd